Sokker

Sokker - Bitta Mikkelborg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bitta Mikkelborg
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Sokker.pdf
ISBN
9362349764783

BESKRIVELSE

En innholdsrik oppskriftsbok for deg som vil strikke sokker, enten du har strikke-erfaring eller er en nybegynner. Strikkegruppa Bittamis design for strikkelystne har nå over 50 000 medlemmer. Hobbystrikkere fra hele landet tester ut Bitta Mikkelborgs oppskrifter underveis i prosessen. Strikking er tradisjon, men en tradisjon som fornyes med mønsterstrikk for vår tid. Bitta selger egendesignede strikkemønstre i inn- og utland, og for første gang får vi dem i hendig bokform. Du kan velge blant 52 unike oppskrifter, sokker for hele året. Sokkemodellene har hvert sitt karakteristiske navn, som Espen Askepott, Flørtende føtter og prematursokken Amandus. Boka er rikt illustrert med tydelige strikkemønstre, og med fotografier og tegninger av Ellen Lande Gossner.

Sortimentet omfatter flere forskjellige konsepter innen dameklær, barneklær, undertøy og kosmetikk. Stormberg har et stort utvalg av rimelige sokker til tur, trening og fritid. Du finner også ullsokker som holder deg varm på kjølige dager | Rask levering og 100 dagers åpent kjøp Fargerike sokker og undertøy designet i Sverige.

Oppskriften kan også lastes ned gratis Europris er stolte av å kunne tilby en bredt utvalg sokker i alle størrelser og fasonger. Alltid det meste av sokker på lager! Se utvalget her >> Shop Sokker hos Ellos til bra priser.

RELATERTE BØKER