Matematikkundervisning i en digital verden

Matematikkundervisning i en digital verden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,18 MB
FILNAVN
Matematikkundervisning i en digital verden.pdf
ISBN
1737399656021

BESKRIVELSE

I boka legges det vekt på å beskrive det digitale mangfoldet som er tilgjengelig innenfor matematikkundervisning, og det blir gått dypere inn i didaktiske prioriteringer. Denne todelingen er gjort for å tydeliggjøre hvordan man kan undervise i matematikk ved hjelp av digitale ressurser, og for å hjelpe skolen og matematikklærerne med de didaktiske prioriteringene.Den stadig økende tilgangen på digitale ressurser i matematikkundervisningen krever at skolen har en kritisk holdning til hva som skal tas i bruk. Utviklingen på det digitale området går raskt, og gjennom denne boka får læreren et innblikk i mangfoldet av ressurser og hvordan disse kan brukes. Boka er også en påminnelse om at matematikklæreren bør holde seg orientert om utviklingen på området.

Denne boken er skrevet av forfatter none. Og denne forfatteren skuffer aldri! Ønsker du å laste ned en Matematikkundervisning i en digital verden-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Matematikkundervisning i en digital verden og andre bøker av forfatteren none. Kjøp Matematikkundervisning i en digital verden fra Norske serier I boka legges det vekt på å beskrive det digitale mangfoldet som er tilgjengelig innenfor matematikkundervisning, og det blir gått dypere inn i didaktiske prioriteringer.

GG00536-Matematikk_digital_verden 1..137 Created Date: Les Matematikkundervisning i en digital verden boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter none.

RELATERTE BØKER