Kvinner som hater kvinner

Kvinner som hater kvinner - Anne Brith Davidsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Brith Davidsen
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Kvinner som hater kvinner.pdf
ISBN
2867055673078

BESKRIVELSE

Den sjokkerende sannheten. Anne Briths historie begynner med at hun som alenemamma tar sjansen og satser for fullt på å bli en vellykket bakeblogger. Snart klatrer hun på blogglisten og trer inn i rampelyset. Drømmen om å kunne leve av bakingen har blitt til virkelighet. Men bak den sprudlende fasaden kjemper hun en ensom kamp mot ansiktsløse motstandere. Det som begynner i kommentarfeltene på bloggen, ender med å true hele hennes familie, karriere og alt hun har bygget opp. Boken avslører hvordan bedrifter og myndighetspersoner kan misbruke sin makt, og ikke minst hvor intenst kvinner kan hate andre kvinner. Det blir snart tydelig at de anonyme fiendene ikke vil gi seg før de har ødelagt henne. «Kvinner som hater kvinner» gir et rystende innblikk i hvordan hets og hat sprer seg og får store konsekvenser. Dette er en historie om å nå bunnen, for så å reise seg igjen og forsvare seg selv og dem man er glad i. I denne sterke boken forteller Anne Brith om sin kamp mot nettrollene - og gir råd om hvordan vi alle kan være med på å bekjempe et stadig økende samfunnsproblem.

Det er ikke lett å holde tungen beint i munnen i slike situasjoner, og jeg har stort sett holdt meg rolig. Jeg har likevel gitt min støtte, og sagt tydelig i fra hvor jeg står. Kjøp Kvinner som hater menn fra Tanum Sumaya Jirde Ali tar utgangspunkt i egne erfaringer og gjør en poetisk utforsking av temaer som likestilling, kjærlighet, tilhørighet, religiøsitet og rasisme.

Ved å nøste opp mer av Salanders bakgrunn og privatliv ligner hun langt mer på helter vi kjenner fra før, og selv om Jenta som lekte med ilden er et beundringsverdig forsøk på å gjøre universet til noe mer emosjonelt rammende, uteblir effekten. Stieg Larsson-bøkene om Lisbeth Salander, «Menn som hater kvinner», fremstilte kvinnen som hevneren.Det inngikk i en større fortelling om voldelige menn som har vokst i omfang i senere år. Likesom metoo vokste og begynte å leve sitt eget liv. «Menn som hater kvinner» er første roman i den uhyre spennende Millennium-trilogien av Stieg Larsson Økonomijournalisten Mikael Blomkvist trenger et avbrekk.

RELATERTE BØKER