Kjemi fagdidaktikk

Kjemi fagdidaktikk - Vivi Ringnes, Merete Hannisdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vivi Ringnes, Merete Hannisdal
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Kjemi fagdidaktikk.pdf
ISBN
9020677824003

BESKRIVELSE

Kjemi fagdidaktikk - Kjemi i skolen foreligger nå i 3. utgave. Den er tilpasset de siste endringer i skolens læreplaner, den har et nytt underkapittel om organisk kjemi, og litteraturen er oppdatert. Boken er beregnet på kjemistudenter som tar praktisk-pedagogisk utdanning, studenter i lektor- og adjunktprogrammene i realfag, studenter som tar masterutdanning i naturfag, og praktiserende lærere. Boken viser hvorfor elever kan ha vansker med kjemifaget, og hvordan læreren kan danne et solid fundament for egen kjemiundervisning. Den tar blant annet opp kjemifagets egenart med et eget formelspråk, med makronivå og mikronivå.

Den er tilpasset de siste endringer i skolens læreplaner, den har et nytt underkapittel om organisk kjemi, og litteraturen er oppdatert. Boken er beregnet på kjemistudenter som tar praktisk-pedagogisk utdanning, studenter i lektor- … Kjemi fagdidaktikk - Kjemi i skolen foreligger nå i 3.

Vår PPU har en visjon om utdanning for bærekraftig utvikling og denne visjonen er grunnlaget for undervisning i pedagogikk og fagdidaktikk i realfag og yrkesdidaktikk i naturbruk. Kjøp Kjemi fagdidaktikk fra Bokklubber Kjemi fagdidaktikk. Kjemi i skolen er en revidert utgave av boken Kjemi i skolen - Undervisning og læring fra 2000.

RELATERTE BØKER