God leseplanlegging

God leseplanlegging - Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem, Anne Håland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem, Anne Håland
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
God leseplanlegging.pdf
ISBN
9821519788294

BESKRIVELSE

God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag. Boka presenterer det didaktiske verktøyet «Leseplanleggeren» og viser hvordan det kan anvendes i praksis på en måte som støtter elevenes leseutvikling og faglige læring. Verktøyet er tenkt som en hjelp til lærerne når de skal planlegge helhetlig undervisning med utgangspunkt i kompetansemålene i ulike fag, slik at det blir god sammenheng mellom mål, innhold, arbeidsmåter og vurdering.«Leseplanleggeren» kan bestilles som en folder eller lastes ned som en pdf fra Lesesenteret ved Universitetet i Stavanger.

Aslaug Andreassen Becher, Elisabeth Bjørnestad og Hilde Dehnæs Hogsnes. Heftet.

Kriteriene bør videre kobles til eksempler og modeller som klargjør for elevene de kjennetegnene man legger til grunn for vurderingen. Slike stillas og hjelp til strukturering vil være av avgjørende betydning for elever med stort læringspotensial. God leseplanlegging.

RELATERTE BØKER