God leseplanlegging

God leseplanlegging - Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem, Anne Håland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem, Anne Håland
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
God leseplanlegging.pdf
ISBN
1188497807542

BESKRIVELSE

God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag. Boka presenterer det didaktiske verktøyet «Leseplanleggeren» og viser hvordan det kan anvendes i praksis på en måte som støtter elevenes leseutvikling og faglige læring. Verktøyet er tenkt som en hjelp til lærerne når de skal planlegge helhetlig undervisning med utgangspunkt i kompetansemålene i ulike fag, slik at det blir god sammenheng mellom mål, innhold, arbeidsmåter og vurdering.«Leseplanleggeren» kan bestilles som en folder eller lastes ned som en pdf fra Lesesenteret ved Universitetet i Stavanger.

Eksemplene er hentet fra ulike fag som norsk, samfunnsfag, naturfag, KRLE, engelsk, matematikk og mat og helse. Alle eksemplene er gjennomført av ivrige og ... God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag.

Boka er delt i to deler; den første presenterer Leseplanleggeren som didaktisk verktøy og den andre delen dreier seg om hvordan du kan bruke verktøyet i flere fag. God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag.Boka presenterer det didaktiske verktøyet «Leseplanleggeren» og viser hvordan det kan anvendes i praksis på en måte som støtter elevenes leseutvikling og faglige læring. Kjøp God leseplanlegging fra Bokklubber God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag. Boka presenterer det didaktiske verktøyet «Leseplanleggeren» og viser hvordan det kan anvendes i praksis på en måte som støtter elevenes leseutvikling og faglige læring. - Med god leseplanlegging blir lesingen en sentral og integrert del av en sammenhengende undervisning.

RELATERTE BØKER