God leseplanlegging

God leseplanlegging - Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem, Anne Håland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem, Anne Håland
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
God leseplanlegging.pdf
ISBN
6420440373738

BESKRIVELSE

God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag. Boka presenterer det didaktiske verktøyet «Leseplanleggeren» og viser hvordan det kan anvendes i praksis på en måte som støtter elevenes leseutvikling og faglige læring. Verktøyet er tenkt som en hjelp til lærerne når de skal planlegge helhetlig undervisning med utgangspunkt i kompetansemålene i ulike fag, slik at det blir god sammenheng mellom mål, innhold, arbeidsmåter og vurdering.«Leseplanleggeren» kan bestilles som en folder eller lastes ned som en pdf fra Lesesenteret ved Universitetet i Stavanger.

Øistein Anmarkrud. Øistein Anmarkrud er professor i spesialpedagogikk ved Institutt for spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo. God leseplanlegging Kap.

De har en bred og sammensatt kompetanse og lang erfaring med lesundervisning. Boka er delt i to deler; den første presenterer Leseplanleggeren som didaktisk verktøy og den andre delen dreier seg om hvordan du kan bruke verktøyet i flere fag. God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag.Boka presenterer det didaktiske verktøyet «Leseplanleggeren» og viser hvordan det kan anvendes i praksis på en måte som støtter elevenes leseutvikling og faglige læring. Kjøp God leseplanlegging fra Bokklubber God leseplanlegging er en nyttig bok for lærerstudenter og lærere i alle fag.

RELATERTE BØKER