Det første mysteriet; historien om deg - før du ble født

Det første mysteriet; historien om deg - før du ble født - Katharina Vestre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katharina Vestre
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Det første mysteriet; historien om deg - før du ble født.pdf
ISBN
4034743055998

BESKRIVELSE

I begynnelsen er du bare en knøttliten celle. Så deler den seg i to. To celler blir til fire. Åtte. Seksten. Snart dukker konturene av et menneske opp. En ryggmarg. Et hjerte som begynner å pulsere. Senere: lunger, øyne, munn. En hjerne. På noen magiske måneder blir en klump av celler forvandlet til en pustende, spisende og tenkende organisme. Hvordan er det egentlig mulig? Siden oppdagelsen av DNA-molekylet har biologien utviklet seg i en rasende fart. Vi kan i dag finne svar på spørsmål som tidligere virket umulige. Hvordan vet cellene at de skal forme et hjerte, og ikke en hånd eller et øre? Hvordan kan eneggede tvillinger ha like gener, men ulike fingeravtrykk? Og hva har vi egentlig til felles med en bananflue?

historien om deg før du ble født. ... Det første mysteriet historien om deg - før du ble født av Katharina Vestre Utgitt: 2018 Form: Bok Emner: Svangerskap Utvikling Foster Plassering: Faglitteratur Hylleplass: 612.64 VES Avdeling: Voksenavdeling Status: På hylla I begynnelsen er du bare en knøttliten celle.

Det første mysteriet. Historien om deg- før du ble født.

RELATERTE BØKER