Bønner, erter, linser

Bønner, erter, linser - Jenny Damberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Damberg
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Bønner, erter, linser.pdf
ISBN
8203983422986

BESKRIVELSE

Få råvarer er så allsidige og næringsrike som belgvekster!Med belgvekster kan du for eksempel lage deilig kikertpizza, rask linsesuppe, bønnegryte med valnøtter eller friterte bønneboller fylt med reker, peanøtter og koriander. Prøv også velsmakende pakora, hummus og falafler, lette gratenger, varmende supper, smaksrike tofugryter og stuede erter.I tillegg til over 50 velprøvde oppskrifter på nydelige retter får du nyttig informasjon om bløtlegging, spiring og koking av bønner, linser og erter.De fleste rettene er vegetariske, men kan fint kompletteres med kjøtt og fisk.Med denne boken er det enkelt å bruke bønner, erter og linser hver dag!

Du finner dem enten som tørkede, hermetiske eller ulike ferske bønner. Tørkede bønner må bløtlegges før koking.

kjøtt ved hyperkolesterolemi. Har man høyt kolesterol, er det viktig å begrense inntaket av mettet fett og kolesterol med kosten, og helst unngå transfett. Bønner/ linser og erter, både tørkede og hermetiske, er næringsrik mat som med fordel kan inngå i et sunt kosthold.

RELATERTE BØKER