Bønner, erter, linser

Bønner, erter, linser - Jenny Damberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Damberg
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Bønner, erter, linser.pdf
ISBN
3935148190452

BESKRIVELSE

Få råvarer er så allsidige og næringsrike som belgvekster!Med belgvekster kan du for eksempel lage deilig kikertpizza, rask linsesuppe, bønnegryte med valnøtter eller friterte bønneboller fylt med reker, peanøtter og koriander. Prøv også velsmakende pakora, hummus og falafler, lette gratenger, varmende supper, smaksrike tofugryter og stuede erter.I tillegg til over 50 velprøvde oppskrifter på nydelige retter får du nyttig informasjon om bløtlegging, spiring og koking av bønner, linser og erter.De fleste rettene er vegetariske, men kan fint kompletteres med kjøtt og fisk.Med denne boken er det enkelt å bruke bønner, erter og linser hver dag!

Du finner dem enten som tørkede, hermetiske eller ulike ferske bønner. Tørkede bønner må bløtlegges før koking.

En annen populær variant er kikerter, som fungerer godt i både supper og salater, samt for å lage vegetarburgere og falafel. Erter, linser og bønner stammer alle sammen fra erteblomstfamilien - derfor er de også ernæringsmessig svært like hverandre. Bønner er modne frø av belgvekster.

RELATERTE BØKER