Å leve en drøm

Å leve en drøm - Barack Obama | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barack Obama
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Å leve en drøm.pdf
ISBN
2561712179442

BESKRIVELSE

President Barack Obama er en av USAs mest spennende politikere. I denne usentimentale og gripende selvbiografien, skrevet før hans politiske karriere startet, følger vi en ung mann med svart afrikansk far og hvit amerikansk mor som prøver å finne røttene sine og stake ut en kurs for resten av livet. Det begynner i New York hvor Obama får høre at faren hans er blitt drept i en bilulykke. Faren har knapt vært til stede under oppveksten, men har likevel vært en viktig figur for unge Obama. Det plutselige dødsfallet starter en følelsesmessig reise som bringer Obama til Kansas, hvor morens familie bodde før de emigrerte til Hawaii, og videre til kenya. Der møter han den store afrikanske familien sin og hører for første gang den bitre sannheten om farens ville liv. Obama finner likevel identiteten han har vært på jakt etter og slår seg til ro med sin splittede familiebakgrunn. Samtidig har han et glødende ønske om å være til nytte for de svakeste i det amerikanske samfunnet.

For å kunne tro på drømmene kreves det oppmuntring, og det er viktig å motta oppmuntring fra de riktige personene. Ofte er første skritt på veien mot et bedre liv evnen til å finne tilbake til sine drømmer og ønsker.

WASHINGTON D.C. (VG) Fra alle USAs kroker strømmer tilhengere av Donald Trump til hovedstaden for å bevitne det historiske øyeblikket. Depersonaliseringsforstyrrelse: følelsen av å leve i en drøm.

RELATERTE BØKER