Propaganda og motstand

Propaganda og motstand - Harald Herresthal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Herresthal
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Propaganda og motstand.pdf
ISBN
9389424477603

BESKRIVELSE

Boken er en studie av hele det nasjonalsosialistiske regimet med fokus på musikk som propaganda. Med utgangspunkt i kjente og ukjente kilder viser forfatteren hvordan tyske og norske sangere, musikere og komponister ble brukt i propagandafremstøt, hvordan det norske musikklivet satte seg til motverge, og hvordan "gode nordmenn" prøvde å manøvrere i et uklart og farlig farvann.

Med utgangspunkt i kjente og ukjente kilder viser forfatteren hvordan tyske og norske sangere, musikere og komponister ble brukt i propagandafremstøt, hvordan det norske musikklivet satte seg til motverge, og hvordan «gode nordmenn» prøvde å manøvrere i et uklart og … Les Propaganda og motstand boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Harald Herresthal.

innbundet, 2019. Sendes innen 2-4 virkedager.

RELATERTE BØKER