Propaganda og motstand

Propaganda og motstand - Harald Herresthal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Herresthal
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Propaganda og motstand.pdf
ISBN
4532866617818

BESKRIVELSE

Boken er en studie av hele det nasjonalsosialistiske regimet med fokus på musikk som propaganda. Med utgangspunkt i kjente og ukjente kilder viser forfatteren hvordan tyske og norske sangere, musikere og komponister ble brukt i propagandafremstøt, hvordan det norske musikklivet satte seg til motverge, og hvordan "gode nordmenn" prøvde å manøvrere i et uklart og farlig farvann.

Det vil bli anledning til å kjøpe den til redusert pris kr. 349 (normalpris kr.

Bruk av levende bilder i propaganda ... propaganda og motstand Boken er en studie av hele det nasjonalsosialistiske regimet med fokus på musikk som propaganda. Med utgangspunkt i kjente og ukjente kilder viser forfatteren hvordan tyske og norske sangere, musikere og komponister ble brukt i propagandafremstøt, hvordan det norske musikklivet satte seg til motverge, og hvordan «gode nordmenn» prøvde å manøvrere i et uklart og … Les Propaganda og motstand boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside.

RELATERTE BØKER