Norske leker 1930-1970; biler, båter, tog, fly, byggesett

Norske leker 1930-1970; biler, båter, tog, fly, byggesett - Karin Kvisgaard, Solveig Otlo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Kvisgaard, Solveig Otlo
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Norske leker 1930-1970; biler, båter, tog, fly, byggesett.pdf
ISBN
4082941743968

BESKRIVELSE

På midten av 1900-tallet, og særlig i etterkrigsårene blomstret leketøyindustrien opp i Norge. Den viktigste grunnen til dette var importforbudet av leketøy etter krigen, samt behov for etablering av ny industri. I løpet er et par tiår ble det produsert leketøy i Norge som var helt på høyde med utenlandske leker - og vel så det. Norske leker fra tiden 1930-1970 er i dag et yndet samlerobjekt, også internasjonalt. Boken tar for seg de mest populære lekene: -Biler, byggesett, tog, fly og båter av metall eller hardplast. I boken presenteres alle kjente fabrikker fra denne tiden. Selvsagt vises også alle modellene de enkelte fabrikkene produserte.

Slankere og sunnere på 6 uker. Hvordan gjennomføre undersøkelser? Arven fra familien Palmisano. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i bagasjerommet på din bil.

Kvisgaard, Karin B. og Otlo, Solveig (2013).

RELATERTE BØKER