Munter mat

Munter mat - Adam Price, James Price | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Adam Price, James Price
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Munter mat.pdf
ISBN
5852622937688

BESKRIVELSE

Smørrebrød, rødspette, lun leverpostej med bacon, flæskesteg, frikadeller, sildeanretninger, rødgrød med fløde ... Her serveres de lekreste danske retter side om side med franske og kontinentale klassikere som brødrene er så kjent for, selvsagt med deres egen tvist, og med muntre anekdoter om tilblivelse, familiehistorie og barndomserindringer. Brødrene Price har fått god mat og god smak inn fra barnsben av. Deres far, den kjente danske matskribent og gastronom John Price, var kjent for å lage god mat, som oftest med rikelig bruk av smør! Tradisjonen har de to ført videre. På sin humoristiske, lune og litt slentrende måte får vi her 100 oppskrifter på de deiligste retter. Brødrene viser vei og forklarer enkelt hvordan ting skal gjøres. Det er til å få vann i munnen av bare å lese om dette. Forord ved Eyvind Hellstrøm.

Nyeste episoder 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 Munter mat (orig: Spise med Price) er en dansk kokkeserie som har gått på Danmarks Radio siden 2008.Serien handler om brødrene James Price (komponist, født 1959) og Adam Price (manusforfatter, født 1967) og deres kokkekusnter. Navnet kommer av kokeboken Spise med Price utgitt 1973 av deres far, skuespilleren John Price (1913-1996), som også var dansk TV-kokk med kona, skuespilleren ... På Munter Bar er atmosfæren avslappet, hyggelig og raus.

New England clam bake er en metode å dampe skalldyr på. Det foregår på stranden og starter med et godt bål. Munter mat Brødrene James og Adam Price gir deg sin personlige vri på mat fra hele verden - og en god dose merkelig mat de selv har kommet frem til.

RELATERTE BØKER