Mitt liv som mann

Mitt liv som mann - Øystein Stene | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Stene
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Mitt liv som mann.pdf
ISBN
8974561555022

BESKRIVELSE

Dette er en bok om å være mann i et skandinavisk sosialdemokrati der likestilling og kvinnekamp for lengst har endret samfunnet. Hvor står mannen i møte med disse fortellingene, hvilket lys kaster de på ham, og hva mørklegger de? Det begynte med at romanforfatter Øystein Stene skrev et kritisk essay om #metoo i 2018. Forfatteren ble utskjelt på sosiale medier, troverdigheten hans trukket i tvil i pressen. Snart mottok han anonyme dødstrusler i posten, signert «alle kvinner». Det sto etter hvert klart for ham at problemet ikke bare var det han sa, men at han var mann og sa det.

Øystein Stene. Les utdrag Det er ingen tvil om at forfatteren er ute i et modig og nødvendig ærend.

Her kan en person redusere gjenværende vekst med cirka en tredjedel. Hør hele historien om Elida (22) i P3-dokumentaren «Mitt liv som høy» «Mitt liv-boka» er med som en naturlig del, og i disse dager kommer en slags «Mitt liv-boka 2» - laget på spesialbestilling fra en stor bedrift.

RELATERTE BØKER