Mannen som ikke var morder

Mannen som ikke var morder - Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt
DIMENSJON
7,87 MB
FILNAVN
Mannen som ikke var morder.pdf
ISBN
1809572499444

BESKRIVELSE

16-årige Roger er forsvunnet. Rømt til Stockholm, sier politiet. Men så finner de Roger i et tjern nord for byen. Med hjertet skåret ut av kroppen. Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har trukket seg tilbake fra alt arbeid etter en privat tragedie. Helt tilfeldig blir han trukket inn i etterforskningen av drapet. Alle spor ser ut til å lede mot Rogers skole. Et tilsynelatende problemfritt miljø som skal vise seg å ha hemmeligheter. "Mannen som ikke var morder" er første bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Sebastian er lynende intelligent, men også arrogant og provoserende; han er faktisk et sant mareritt av en kollega.

Adresse. Bokhandlerforeningen Sehesteds gate 6 0164 Oslo; Kontakt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, CD, Heftet | 9788203215919 Mannen var ingen morder. Han holdt fast ved det mens han slepte den døde gutten nedover skrenten: Jeg er ingen morder.

RELATERTE BØKER