Kunsten å overbevise

Kunsten å overbevise - Kjell Terje Ringdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Terje Ringdal
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Kunsten å overbevise.pdf
ISBN
5216494349492

BESKRIVELSE

Hva i all verden er egentlig troverdighet? Lurer du på om du selv er troverdig? Er du som leder troverdig, får du gjennomslag for argumentene dine og hvordan blir organisasjonen du er leder av oppfattet? Dette er en bok om den praktisk retorikken. Den som skjærer tusenårig vitenskap ned til noen håndterlige oppskrifter som du kan begynne å bruke med en gang. Denne boka har en kraftig endring: Da den kom ut første gang gjorde forfatteren det dummeste han noensinne har gjort. I denne boka forklarer han den faglige begrunnelsen. Og hvorfor det famøse kapitlet nå er skrevet om til å bli klokere, ydmykt og fylt av skam. Og forhåpentligvis troverdighetsbyggende. Du får også enkle råd om hvordan du kan bygge opp argumenter, finne de rette eksempler slik at du kan vinne en debatt, skrive en god tekst og bli oppfattet som en vi har lyst til å høre på. Du lærer til og med hvordan du kan forberede en suksess av en tale på ti sekunder. Les boka og bli hakket vassere og tydeligere.

Retorikkens essens er å overbevise, men blir ofte beskrevet som læren om veltalenhet eller læren om argumentasjon. Den greske filosofen Kunsten å overbevise.

Av Tina Skouen . Det er søndag og Ullern kirke er fylt til randen. Kunsten å overbevise (Heftet) av forfatter Kjell Terje Ringdal.

RELATERTE BØKER