Hypp

Hypp - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Hypp.pdf
ISBN
3404465890655

BESKRIVELSE

Hypp er en oppfølger til Tor Åge Bringsværds fantastiske og kritikerroste antologi Vov. Denne gang handler det om hesten, slik den manifesterer seg i myter, legender og eventyr fra hele verden. Nesten i alle menneskesamfunn opp gjennom historien har hesten på ett eller annet tidspunkt vært vevet tett sammen med menneskene, sett opp til, beundret og respektert - som venn og hjelper, som gudenes dyr, som skaper og frelser i nøden, men først og fremst som vår uunnværlige følgesvenn. Hypp er en fantasieggende reise gjennom fire tusen år over fem kontinenter, noen ganger i rolig litterært trav, andre i forrykende galopp - og alltid ansporet av den nysgjerrighet og utforskende fortellerglede som er særegen for Tor Åge Bringsværd.

Påskrift : Et spill fra DAMM HYPP Påskrift : HYPP Kortene er: gauken, husaren, katten, hesten, huset, tallene 1-12, narren, potten og ugla. Det kan være med så mange som en ønsker.

In the muscle of affected horses, a point mutation exists in the sodium channel gene and is passed on to offspring. Hyppe (eller hypp) er også et traktormontert redskap som benyttes for rotvekster som står i rader. Oftest bruker man det til potet og gulrot.

RELATERTE BØKER