Det lyse rommet

Det lyse rommet - Roland Barthes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roland Barthes
DIMENSJON
3,58 MB
FILNAVN
Det lyse rommet.pdf
ISBN
9225456444465

BESKRIVELSE

Boken er et essay om det fotografiske bildet. Kommer virkeligheten til syne i fotografiet? Kan fotografi være kunst? Her drøftes virkningen av dokumenterbilder, pressefotos, kunstfotografier og familieportretter, både høytidelige og mer trivielle. Fotografiets egenart forstår Barthes først etter å ha studert et portrett av sin mor, og slik reflektert hans egen sorgarbeid.

Det er her vi lager mat, men det er også her vi spiser hyggelige middager, skravler over en koppe kaffe og barna gjør lekser. Det lyse rommet (Heftet) av forfatter Roland Barthes. Foto og film.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Lyspunkter i tilværelsen: Belysning - rom for rom Når den mørke tiden kommer, blir behovet for riktig belysning større.

RELATERTE BØKER