De magiske tankers år

De magiske tankers år - Joan Didion | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joan Didion
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
De magiske tankers år.pdf
ISBN
8237364758806

BESKRIVELSE

Dagen før nyttårsaften 2003 dør Joan Didions mann, forfatteren John Gregory Dunne, av et hjerteinfarkt. Han faller bare om på gulvet i stuen. Og så er han død. Etter førti års ekteskap. En drøy uke tidligere har deres eneste datter, Quintana, blitt alvorlig syk. De magiske tankers år er Joan Didions beretning om disse to begivenhetene. Om det å leve med en stor sorg, mens man samtidig er nødt til å kjempe for sin datter. Det blir et år for magiske tanker. Hun klarer for eksempel ikke å kaste John sine sko. I tilfelle han skulle komme tilbake. Og ved sengen på sykehuset tar hun seg selv i å si til Quintana - det kommer til å gå bra, jeg er her - for hva annet har man i møte med katastrofen enn sine egne forsikringer? De magiske tankers år er en bok om sorg, kjærlighet, ekteskap, barn og minner. Og det tynne skallet mellom galskap og forstand. Kritikeren John Leonard skrev: «Jeg kan ikke forestille meg å dø uten den.»

I tilfelle han skulle komme tilbake. De magiske tankers år. Utgitt 2007.

Joan Didion (oversatt av Halvor Kristiansen) Tiden Norsk Forlag 2007. Hvordan reagerer man når en av ens nærmeste dør? Hvordan klarer man å takle alvorlig sykdom i nærmeste familie? Kjøp De magiske tankers år fra Bokklubber Ei uke etter at Joan Didions eneste datter er blitt alvorlig sjuk, dør mannen hennes heilt plutselig.

RELATERTE BØKER