Afasi og samtale

Afasi og samtale - Margit Corneliussen, Line Haaland-Johansen, Monica I. K. Knoph, Marianne Lind, Eli Qvenild | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margit Corneliussen, Line Haaland-Johansen, Monica I. K. Knoph, Marianne Lind, Eli Qvenild
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Afasi og samtale.pdf
ISBN
9429979591900

BESKRIVELSE

Ved å ikke kunne ta del i samtalen, kan sosial deltakelse oppleves som utfordrende. da skrive ned de viktigste ordene i samtalen og se tilbake på disse og bruke dem videre i kommunikasjonen med den afasirammede. Tålmodighet er en dyd Å føre en samtale med en person som er rammet av afasi, krever både tid og tålmodighet.

Serien gir blant annet råd om miljø for samtale, tid og pauser, samtalestrategier, kroppsspråk og lese-skrive-tegne. Artikkelserien "Praktiske råd om det å snakke sammen" gir gode råd om å samtale med personer med afasi. Artikkelserien kan du lese og laste ned her: Artikler om afasi og samtale Serien gir blant annet råd om miljø for samtale, tid og pauser, samtalestrategier, kroppsspråk og lese-skrive-tegne. Afasi og samtale.

RELATERTE BØKER