Trollspeilet

Trollspeilet - Tom Egeland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Trollspeilet.pdf
ISBN
9631990953439

BESKRIVELSE

En seriemorder tråler Oslos gater med videokamera. Han filmer sine kvinnelige ofre i skjul før han kidnapper dem. Han filmer dem i cellen i kjelleren. Han filmer når han dreper dem. De rystende videoopptakene sender han til Kristin Bye, reporter i nyhetssendingen "24 timer". Motvillig blir hun tv-kanalens frontfigur i jakten på den fryktede drapsmannen. Mens politiet og mediene forsøker å sirkle inn morderen, bruker "24 timer" bildene for hva de er verdt. Dette er den første boka om Kristin Bye.

Permanent lenke Skrevet av bolivarpopolainen 16 oktober, 2018 - 03:12 . Historien i seg selv er bra, men innleseren er ikke så god til å formidle spenning.

Navn, adresse, telefon, antall ansatte og avdelingsstruktur er eksempler på elementer som hentes fra Brønnøysundregistrene. Trollspeilet ble sendt hver dag i påsken, både på P1, P2 og i nett-tv. Publisert 03.04.2009, kl.

RELATERTE BØKER