Nullpunktet

Nullpunktet - David Baldacci | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Baldacci
DIMENSJON
6,81 MB
FILNAVN
Nullpunktet.pdf
ISBN
7637805753316

BESKRIVELSE

Krigsveteran John Puller er spesialagent i Forsvarets etterforskningsavdeling. Da en familie med militære forbindelser blir brutalt myrdet i Vest-Virginia, er det Puller som får saken. Sporene leder til et hemmelig offentlig anlegg fra 1960-tallet, og Puller frykter at lille kullbyen Drake kan bli sentrum for en vidtrekkende katastrofe. Sammen med drapsetterforsker Samantha Cole havner han i et dramatisk kappløp med tiden.«Har du noen mistanker?» spurte Cole. «Med hensyn til det som er der inne, mener jeg?»«Ja, jeg har det,» svarte Puller.«Hva?» spurte Cole. «Fortell meg det.»Puller svarte ikke. Han bare så på henne. Hjertet hans slo altfor fort.Ny eksplosiv serie fra David Baldacci

Eksempel:Celsiusskalaen som har frysepynktet for vann som null. Midten av et koordinatsystem i matematikken. Det er kun tillatt å gjengi omslaget i forbindelse med normal omtale av boken.

23.1.2020 - av Øyvind Alsaker. Manchester Uniteds supportere klarer ikke å bestemme seg for hvem som skal ut.

RELATERTE BØKER