Nullpunktet

Nullpunktet - David Baldacci | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Baldacci
DIMENSJON
9,56 MB
FILNAVN
Nullpunktet.pdf
ISBN
2939723918145

BESKRIVELSE

Krigsveteran John Puller er spesialagent i Forsvarets etterforskningsavdeling. Da en familie med militære forbindelser blir brutalt myrdet i Vest-Virginia, er det Puller som får saken. Sporene leder til et hemmelig offentlig anlegg fra 1960-tallet, og Puller frykter at lille kullbyen Drake kan bli sentrum for en vidtrekkende katastrofe. Sammen med drapsetterforsker Samantha Cole havner han i et dramatisk kappløp med tiden.«Har du noen mistanker?» spurte Cole. «Med hensyn til det som er der inne, mener jeg?»«Ja, jeg har det,» svarte Puller.«Hva?» spurte Cole. «Fortell meg det.»Puller svarte ikke. Han bare så på henne. Hjertet hans slo altfor fort.Ny eksplosiv serie fra David Baldacci

Dette for å få en sluttet krets gjennom hver av viklingene. Den er også nyttig ved drift av stjernekoblede laster av ulik effekt.

Tilstanden det absolutte nullpunkt ble først foreslått av Guillaume ... Nullpunktet til f er x = 1 2. Gitt funksjonen g x =-x + 2.

RELATERTE BØKER