Livet

Livet - Keith Richards | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Keith Richards
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
Livet.pdf
ISBN
5670393188326

BESKRIVELSE

Som gitarist og låtskriver i Rollling Stones var Keith Richards med på å skape låtene som skaket verden, og han levde - og lever fortsatt - det ultimate rock' n roll-livet. Nå forteller endelig hovedpersonen selv om sitt stormfulle liv - fryktløst og uten filter. "Mannen vi trodde hadde glemt det meste, viser seg å være den beste fortelleren av dem alle." Aftenposten! Fartsfylt, humoristisk og selvironisk i formen, ført i et sprakende språk... den som er ute etter gode historier, har mye i vente." Dagbladet

Kjøp boken Livet - illustrert av Lisa Aisato (ISBN 9788248924005) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Men å utsette arbeidsoppgaver kan faktisk være bra for deg, ifølge eksperter. Kvelden jeg forsøkte å ta livet mitt, ringte jeg til poliklinikken for å fortelle hvor dårlig jeg synes de hadde behandlet meg. Jeg vet ikke om de fikk det med seg, for like etterpå var jeg ... Livet på timeplanen er et opplæringsprogram og nettressurs som kan implementeres i skolen som et verktøy for å fange opp barn og unge som selvskader eller har selvmordstanker.

RELATERTE BØKER