Kikk og bruk

Kikk og bruk - Bjørn Ove Høyland, Bjørn Olav Tveit | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ove Høyland, Bjørn Olav Tveit
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Kikk og bruk.pdf
ISBN
3758615756383

BESKRIVELSE

Korrekt oppførsel og antrekk er viktig i selskapslivet, men du kan også trenge veiledning når du skal ut og se på fugler! Enten du er fersk som et nylagt egg, eller du allerede er en flyvedyktig fugleentusiast, vil du ved å følge tipsene og rådene i denne boken løfte fuglegleden din til nye høyder.Boken forteller bl.a. hvordan du: bruker kikkert og annet nødvendig utstyr finner fuglene lager et fuglerikt fuglebrett bygger og henger opp fuglekasser artsbestemmer fugler lærer deg fuglelyder og fuglesangOg du får tips om opplevelser året rundt, som: vårens første trekkfugler ugleturer i natten vadere på sommerstranden tiurleik fra kamuflasjehytte havfuglspeiding i høststormen titusener av fugler som forlater oss før vinterenBoken forteller, kort sagt, alt du trenger å vite for å få maksimal glede av å se på fugler.

mai som en utrolig spesiell dag, hvor det handler om å vise respekt for det vi feirer. - I flere andre land er ikke friheten eller demokratiet en selvfølge. Skikk og bruk er et vanlig uttrykk for hvordan folk steller seg i hverdag og til mere festlige anledninger i en sosial sammenheng.

- I flere andre land er ikke friheten eller demokratiet en selvfølge. Skikk og bruk er et vanlig uttrykk for hvordan folk steller seg i hverdag og til mere festlige anledninger i en sosial sammenheng. Et annet ord er etikette..

RELATERTE BØKER