Kastanjemannen

Kastanjemannen - Søren Sveistrup | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Søren Sveistrup
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Kastanjemannen.pdf
ISBN
9399958269410

BESKRIVELSE

Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman.I en av Københavns forsteder blir en ung kvinne funnet drept på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann.Etterforsker Naia Thulin settes på saken. Snart oppdager hun og makker Mark Hess at det er et fingeravtrykk på den lille kastanjemannen. Avtrykket stammer fra en jente som politiet tror er blitt drept, sosialminister Rosa Hartungs forsvunne datter. En mann har tilstått drapet på jenta, og saken regnes for oppklart.Kort tid etter blir enda en kvinne funnet drept. På stedet finner politiet en ny kastanjemann, med de samme fingeravtrykkene. Thulin og Hess begynner å lete etter en sammenheng mellom sosialministerens forsvunne datter og de myrdede kvinnene. Drapene skaper angst over hele landet, og de to etterforskerne frykter at morderen har en plan og at flere liv står i fare.

Specs: Innbundet, Søren Sveistrup, Bokmål,... Om Kastanjemannen. Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman.

Sosialminister Rosa Hartungs datter, som forsvant ett år tidligere. En mann har tilstått drapet på jenta, og saken regnes for oppklart. Kastanjemannen är Søren Sveistrups debutroman.

RELATERTE BØKER