Kastanjemannen

Kastanjemannen - Søren Sveistrup | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Søren Sveistrup
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Kastanjemannen.pdf
ISBN
5304244366394

BESKRIVELSE

Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman.I en av Københavns forsteder blir en ung kvinne funnet drept på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann.Etterforsker Naia Thulin settes på saken. Snart oppdager hun og makker Mark Hess at det er et fingeravtrykk på den lille kastanjemannen. Avtrykket stammer fra en jente som politiet tror er blitt drept, sosialminister Rosa Hartungs forsvunne datter. En mann har tilstått drapet på jenta, og saken regnes for oppklart.Kort tid etter blir enda en kvinne funnet drept. På stedet finner politiet en ny kastanjemann, med de samme fingeravtrykkene. Thulin og Hess begynner å lete etter en sammenheng mellom sosialministerens forsvunne datter og de myrdede kvinnene. Drapene skaper angst over hele landet, og de to etterforskerne frykter at morderen har en plan og at flere liv står i fare.

Legg i handlekurven Prøv 2 uker gratis* *Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent. Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 169 kr i måneden.

En mann har tilstått drapet på jenta, og saken regnes for oppklart. Kastanjemannen är Søren Sveistrups debutroman. Jag förstod ju nästan att den skulle vara väldigt bra, eftersom Søren Sveistrup är manusförfattaren bakom den danska serien Brottet (Førbrydelsen) och även den amerikanska versionen av serien, The Killing.

RELATERTE BØKER