Kan jeg bli med deg hjem

Kan jeg bli med deg hjem - Marie Aubert | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Aubert
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Kan jeg bli med deg hjem.pdf
ISBN
4395551735165

BESKRIVELSE

En sekstenåring lurer seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og vet ikke om hun liker det. En mann drar til Sør-Amerika med sin kone for å adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente. I de ni novellene i denne boka er det kort vei fra lengsel til skamløshet og videre til overtramp. Det handler om mennesker i oppbrudd -- fra vennskap, ekteskap og kjæresteforhold. Alle gjør ting de skammer seg over, og alle klamrer seg til forestillingen om at det finnes noe som er større enn det de forlater.

Sendes om 2 virkedager. Kjøp boken Kan jeg bli med deg hjem av Marie Aubert (ISBN 9788249517831) hos Adlibris.com.

Her er mange som håper på mer enn de får og som bærer på skam fordi de ikke greier å være de personene… Vi hadde vært ute og drukket øl. Det var jeg som hadde invitert.

RELATERTE BØKER