Imagimorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok

Imagimorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Imagimorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok.pdf
ISBN
3892397174446

BESKRIVELSE

Dette er oppfølgeren til suksessboken Animorphia.Imagimorphia er en unik fargeleggings- og tegnebok du aldri har sett maken til. Velkommen til den merkelige og fantasifulle verdenen til kunstneren Kerby Rosanes. En verden der underlige skapninger og gjenstander forvandler seg til fantastiske detaljer. En verden der du selv kan sette farge på intrikate bilder og fullføre tegninger med dine egne detaljerte drodlinger.

En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok fra Bokklubber Imagimorphia: Den merkelige og fantasifulle verdenen til kunstneren Kerby Rosanes har virkelig slått an hos fargeleggere verden over, og suksessen fortsetter. Denne gang med imagimorphia.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok Forfatter: Kerby Rosanes Utgivelsesdato: 2015-06-16 Utgave: Serie: Informasjonen nedenfor er levert fra CNET.

RELATERTE BØKER