Imagimorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok

Imagimorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Imagimorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok.pdf
ISBN
3781510708327

BESKRIVELSE

Dette er oppfølgeren til suksessboken Animorphia.Imagimorphia er en unik fargeleggings- og tegnebok du aldri har sett maken til. Velkommen til den merkelige og fantasifulle verdenen til kunstneren Kerby Rosanes. En verden der underlige skapninger og gjenstander forvandler seg til fantastiske detaljer. En verden der du selv kan sette farge på intrikate bilder og fullføre tegninger med dine egne detaljerte drodlinger.

En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok fra Bokklubber Kerby Rosanes har tatt fargeleggingsverden med storm med sine fantastiske og detaljerte illustrasjoner. I denne boken forvandles ville dyr til en magisk verden av merkelige skapninger og fantasifigurer. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok Kerby Rosanes (Övrig) Tipsa en vän 113 kr Tillfälligt slut.

Kjøp boken Imagimorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok (ISBN 9788283431001) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER