Hjemløsheten

Hjemløsheten - Terje Holtet Larsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Holtet Larsen
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Hjemløsheten.pdf
ISBN
6454845825600

BESKRIVELSE

I serien "Lese, skrive" inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å skrive om lesing og skriving. Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om det å skrive, det å lese. De to første utgivelsene i denne serien er Ingrid Z. Aanestad: "Kva hender i romanen?" og Terje Holtet Larsen: "Hjemløsheten". Terje Holtet Larsen reflekterer over litteraturens plass i hans eget liv. Han skriver om skriving i lys av barndom og oppvekst, om egne leseopplevelser i møte med Jean-Paul Sartre, Kurt Vonnegut og Patrick Modiano, om tilhørighet og hjemløshet og om å nærme seg litteraturen utenfra.

Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om de hjemløsheten som følger av løsrivelsen fra standssamfunnets kulturelle hierar-kier som er bakteppet for fremveksten av det moderne individ.

Han skriver om skriving i lys av barndom og oppvekst, om egne leseopplevelser i møte med Jean-Paul Sartre, Kurt Vonnegut og Patrick Modiano, om tilhørighet og hjemløshet og om å nærme seg litteraturen utenfra. Siden 2014 har den økende hjemløsheten i Irland blitt det mest akutte sosiale problemet i landet. Knusende tall viser at vanlige lavinntektsfamilier står uten et hjem, og den irske offentligheten koker over av diskusjonen om hvordan å løse problemet. Dette bruker den polsk-britiske sosiologen Zygmunt Bauman som ett av mange bilder på livsopplevelsen i en verden der selve hjemløsheten synes å være på flyttefot, der anything goes og man ... Kjøp Hjemløsheten fra Norske serier I serien «Lese, skrive» inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å skrive om lesing og skriving.

RELATERTE BØKER