Hjemløsheten

Hjemløsheten - Terje Holtet Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Holtet Larsen
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Hjemløsheten.pdf
ISBN
2675762281993

BESKRIVELSE

I serien "Lese, skrive" inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å skrive om lesing og skriving. Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om det å skrive, det å lese. De to første utgivelsene i denne serien er Ingrid Z. Aanestad: "Kva hender i romanen?" og Terje Holtet Larsen: "Hjemløsheten". Terje Holtet Larsen reflekterer over litteraturens plass i hans eget liv. Han skriver om skriving i lys av barndom og oppvekst, om egne leseopplevelser i møte med Jean-Paul Sartre, Kurt Vonnegut og Patrick Modiano, om tilhørighet og hjemløshet og om å nærme seg litteraturen utenfra.

Han skriver om skriving i lys av barndom og oppvekst, om egne leseopplevelser i møte med Jean-Paul Sartre, Kurt Vonnegut og Patrick Modiano, om tilhørighet og hjemløshet og om å nærme seg litteraturen utenfra. Terje Holtet Larsen er en norsk forfatter og journalist. Han skildrer eksistensielle grenseerfaringer i en kjølig, neddempet stil som kan minne både om Beckett og Hemingway.Larsen opererer gjerne med en upålitelig forteller som gradvis avslører seg selv, slik tilfellet er i debutromanen Sønnen (1991) og de etterfølgende Kastanjetid (1992), Beundrerens tålmodighet (1997) og Sander (1998). På denne siden kan du lese gratisutdrag og kjøpe alle ebøker og lydbøker av Terje Holtet Larsen.

Hunden klamrer seg til isen - ville ikke ha hjelp. 1:30.

RELATERTE BØKER