Hjemkomsten

Hjemkomsten - Dan Buthler, Dag Öhrlund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Buthler, Dag Öhrlund
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Hjemkomsten.pdf
ISBN
7141064272923

BESKRIVELSE

Når millioner på kontoer, sex og kokain ikke lenger er nok ... Christopher Silfverbielke er en vaskeekte psykopat. Det ville luksuslivet med sene netter, champagne, kokain og søken etter spenning har ført til stadig dristigere og farligere gjerninger. Men da vennene forsvant og han ble etterlyst for drap av den skarpe politietterforskeren Jacob Colt, hadde han inget annet valg enn å flykte landet. Etter å ha levd under falsk identitet i Florida en tid begynner Chistopher å planlegge hjemkomsten. Han pønsker ut en djevelsk plan. En plan som skal gjennomføres for enhver pris - og denne gangen skal ikke Colt klare å stoppe ham. Hjemkomsten er den tredje boken i serien om Christopher Silfverbielke.

Den ble møtt med motstand av enkelte, og Askildsen fikk kritikk for å gå for langt i å skildre seksuelle forhold mellom unge mennesker. Hjemkomsten er skrevet av forfatteren Kjell Askildsen og handler om likestilling. Stiler om dette verket: "Hjemkomsten" av Kjell Askildsen.

Ingjerd Egeberg (43) sa opp skuespillerjobben på Nationaltheatret, pakket sammen hovedstadslivet og flyttet hjem til en sagnomsust diktergård ved Mjøsa. Hjemkomsten er like spesiell og inspirerende som debutromanen Øya, som til nå er solgt i over 50 000 eksemplarer i Norge. Denne gangen er det smektende flamencorytmer, lidenskap og smerte som driver handlingen fremover, med det borgerkrigsrammede Spania som bakteppe.

RELATERTE BØKER