Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk

Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk - Per-Erik Kirkeby | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Erik Kirkeby
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk.pdf
ISBN
9179339152868

BESKRIVELSE

Denne utgivelsen passer for alle som bruker engelsk i videregående skole og på høyere nivå i jobb eller privat. Boken inneholder ca 105 000 oppslagsord. En personlig kode følger med boka som gir tilgang til den digitale utgaven.

36 000 stikkord. Den engelsk-norske delen har korte, enkle og presise norske forklaringer på de medisinske faguttrykkene. Kunnskapsforlaget AS har siden opprettelsen i 1975 vært Norges ledende utgiver av leksikon, ordbøker og andre oppslagsverk i bok og elektronisk form. BEDRIFT.

med engelsk-norsk register = Norwegian-English law dictionary : ... underlag på engelsk. Vi har 13 oversettelser av underlag i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Engelsk-norsk ordbok.

RELATERTE BØKER