Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk

Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk - Per-Erik Kirkeby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Erik Kirkeby
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk.pdf
ISBN
3647204188103

BESKRIVELSE

Denne utgivelsen passer for alle som bruker engelsk i videregående skole og på høyere nivå i jobb eller privat. Boken inneholder ca 105 000 oppslagsord. En personlig kode følger med boka som gir tilgang til den digitale utgaven.

DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. Antall land som har engelsk som offisielt språk lik 53 land over hele verden og det er også et offisielt språk i de største organisasjonene i verden. Siden engelsk har absorbert mange andre språk i løpet av sin utvikling er dens enorme vokabular og eneste offisielle Oxford English Dictionary beløper seg til 250 000 ord, skilt og da er ikke slang setninger inkludert. Norsk-engelsk ordbok.

Noe få oppslagsord, men denne tjenesten bør likevel sjekkes ut om man står fast. Engelsk-spansk(!)-norsk ordbok: Det høres kanskje snodig ut, men her finner du en "triangel-ordbok" som oversetter mellom engelsk, spansk og norsk. Dette er en fagordbok med over 148 000 engelske termer med engelsk oversettelse.

RELATERTE BØKER