Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk

Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk - Per-Erik Kirkeby | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Erik Kirkeby
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Engelsk ordbok; engelsk-norsk / norsk-engelsk.pdf
ISBN
5804547141641

BESKRIVELSE

Denne utgivelsen passer for alle som bruker engelsk i videregående skole og på høyere nivå i jobb eller privat. Boken inneholder ca 105 000 oppslagsord. En personlig kode følger med boka som gir tilgang til den digitale utgaven.

Den er beregnet på alle som bruker engelsk på et høyere nivå i studier, jobb eller privat. Innholdet er moderne, oppdatert og grundig. Takket være britiske koloni ekspansjon, er engelsk nå verdens nr 1 språkplanlegging skiller seg fra hverandre, f.eks.

Denne ordboken passer for den jevne engelskbruker på middels nivå, ... Til hjelp for fremmedspråklige som lærer norsk, er det oppgitt kjønn på de norske substantivene i norsk-engelsk del.

RELATERTE BØKER