Bli hvis du kan, reis hvis du må ; Alle vil hjem, ingen vil tilbake ; Det finnes ingen helhet

Bli hvis du kan, reis hvis du må ; Alle vil hjem, ingen vil tilbake ; Det finnes ingen helhet - Helga Flatland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helga Flatland
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Bli hvis du kan, reis hvis du må ; Alle vil hjem, ingen vil tilbake ; Det finnes ingen helhet.pdf
ISBN
1661340717073

BESKRIVELSE

Trilogien BLI HVIS DU KAN, består av disse bøkene: BLI HVIS DU KAN. REIS HVIS DU MÅ, ALLE VIL HJEM. INGEN VIL TILBAKE og DET FINNES INGEN HELHET. Om Bli hvis du kan, reis hvis du må: Fire unge barndomsvenner fra den samme bygda - Tarjei, Trygve, Bjørn og Kristian - verver seg til de norske styrkene i Afghanistan. Bare én av dem kommer hjem i live. Hvorfor dro de egentlig? Hva med de som er igjen? Hvilke krefter påvirker våre valg? Romanen handler om å vokse opp i, være omgitt av og bryte opp fra en trygghet som ikke lenger kjennes trygg. Om ALLE VIL HJEM. INGEN VIL TILBAKE: Tarjei, Kristian og Trygve er døde. Tarjeis søster Julie, nabogutten Sigurd som var forelsket i Trygve, og Mats, Julies tilsidesatte kjæreste, er i ferd med å etablere sitt voksne liv i skyggen av sorgen. De merker alle på sitt vis hvor møysommelig og krevende det er å komme hjem - til seg selv og alt som må rives opp og bygges på nytt.Om DET FINNES INGEN HELHET: Det er desember 2012. Fem år har gått siden Tarjei, Trygve og Kristian ble drept i Afghanistan. Ragnhild, bygdas lege, vet mye om hva som fikk guttene til å reise, og hva dødsfallene har gjort med dem som ble igjen. Gjennom hennes blikk ser vi hvor ulikt menneskene forholder seg til tap, erkjennelse og overlevelse.

Ingen vil tilbake kom i 2011 og på twitter har forfattaren sjølv sagt at tredje og siste bok kjem i september i år. ...

Reis hvis du må» er et modent debutantarbeid med et finstemt litterært uttrykk. En sår og varm bok med en stille desperasjon.

RELATERTE BØKER