Velkommen til språket

Velkommen til språket - Gro Dahle, Kjersti Wold | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle, Kjersti Wold
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Velkommen til språket.pdf
ISBN
6664999513803

BESKRIVELSE

Vær så god! Denne boka er en verktøykasse full av nyttige skriveverktøy, skriveleker og praktiske oppgaver.Ved å arbeide konkret og leke fritt med teknikker og virkemidler vil du oppdage skrivekunstens vidunderlige muligheter. Hvis du er lærer i grunnskolen eller førskolelærer, elev i den videregående skolen eller rett og slett bare skrivelysten, stipendiat med en doktorgrad å skrive eller en fastkjørt forfatter, journalist, fagskribent eller spesialpedagog, så kan denne boka tilby nyttig skrivehjelp og oppgaver som får i gang skrivelysten. Her finner du tverrfaglige kombinasjoner, ideer til prosjekter og redskaper nok til enhver sjanger. Gjennom oppgavene gjør du erfaringer og lærer deg et håndverk som vil gjøre deg eller klassen din til bedre og friere skrivere og mer bevisste språkbrukere. For skrivekunsten trenger ikke å være vanskelig og tung. La oss kalle det forming, la oss hamre og kna, skrive oss inn og fram!

Filmen er laget i forbindelse med Språkløyper - Nasjonal strategi for språk, lesing og skriving 2016-2019.. Lesesenteret står bak filmen, i samarbeid med Skrivesenteret og Utdanningsdirektoratet, og i tett samarbeid med UiS NettOp og Screen Story..

Les mer om studiet. Kjøp Velkommen til språket fra Bokklubber Vær så god! Denne boka er en verktøykasse full av nyttige skriveverktøy, skriveleker og praktiske oppgaver. Ved å arbeide konkret og leke fritt med teknikker og virkemidler vil du oppdage skrivekunstens vidunderlige muligheter. Velkommen til Wikipedia! Wikipedia er et prosjekt hvor vi skriver og bruker en encyklopedi sammen.

RELATERTE BØKER