Med hund på arbeidsplassen

Med hund på arbeidsplassen - Stephanie Rousseau | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephanie Rousseau
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
Med hund på arbeidsplassen.pdf
ISBN
8874858731079

BESKRIVELSE

Drømmer du om å ha med hunden din på jobben? Da kan denne boka gjøre deg sanndrømt. Her finner du mange gode, konkrete og virksomme råd og ideer som kan hjelpe deg til å gjøre drømmen til virkelighet. Forfatteren og hennes to- og firbente klienter fra bl.a England, Irland og Norge deler raust av sine erfaringer, både godt og vondt. Hvordan kan du overbevise arbeidsgiveren din? Hva med kollegene? Allergi? Hva er det lurt å gjøre i luftepausene, og hva er klokest å unngå? Er arbeidsplassen din egnet for hund i det hele tatt? - og hva kan i tilfelle gjøres for å forbedre og forberede arbeidsplassen med tanke på hunden din.

Jeg må jobbe i et kontorlandskap med mange ansatte. Noen hunder ligger hjemme og sover mens eierne er på jobb. Andre får være med på arbeidsplassen.

Hvis du er i arbeid eller under utdanning er det en forutsetning at hunden kan være med på arbeidsplassen eller skolen. Hvor har førerhunden adgang? Den som har med hunden sin på arbeidsplassen opplever mindre stress og er mer fornøyd med jobben sin, enn de som ikke har med hunden på jobben.

RELATERTE BØKER