Med hund på arbeidsplassen

Med hund på arbeidsplassen - Stephanie Rousseau | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephanie Rousseau
DIMENSJON
6,71 MB
FILNAVN
Med hund på arbeidsplassen.pdf
ISBN
4960576995077

BESKRIVELSE

Drømmer du om å ha med hunden din på jobben? Da kan denne boka gjøre deg sanndrømt. Her finner du mange gode, konkrete og virksomme råd og ideer som kan hjelpe deg til å gjøre drømmen til virkelighet. Forfatteren og hennes to- og firbente klienter fra bl.a England, Irland og Norge deler raust av sine erfaringer, både godt og vondt. Hvordan kan du overbevise arbeidsgiveren din? Hva med kollegene? Allergi? Hva er det lurt å gjøre i luftepausene, og hva er klokest å unngå? Er arbeidsplassen din egnet for hund i det hele tatt? - og hva kan i tilfelle gjøres for å forbedre og forberede arbeidsplassen med tanke på hunden din.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Hvis dette ikke hjelper eller allerede er gjort/ikke lar seg gjøre ville jeg tatt en diskusjon med en sjef der du forklarer at hunder på arbeidsplassen påfører deg helseplager (ha gjerne med dokumentasjon på din allergi) og spør om det er mulig å få et kontor der hunder ikke er tillat og utforme retningslinjer for at hunder ikke skal rave rundt fritt på hele arbeidsplassen. Enhver kan på stedet avlive en hund som påtreffes i umiddelbar forbindelse med at den har påført en person vesentlig skade, dersom hunden fortsatt utgjør en klar fare.

Kjøp boken Med hund på arbeidsplassen av Stephanie Rousseau (ISBN 9788269140002) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER