Med hund på arbeidsplassen

Med hund på arbeidsplassen - Stephanie Rousseau | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephanie Rousseau
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Med hund på arbeidsplassen.pdf
ISBN
6686835263544

BESKRIVELSE

Drømmer du om å ha med hunden din på jobben? Da kan denne boka gjøre deg sanndrømt. Her finner du mange gode, konkrete og virksomme råd og ideer som kan hjelpe deg til å gjøre drømmen til virkelighet. Forfatteren og hennes to- og firbente klienter fra bl.a England, Irland og Norge deler raust av sine erfaringer, både godt og vondt. Hvordan kan du overbevise arbeidsgiveren din? Hva med kollegene? Allergi? Hva er det lurt å gjøre i luftepausene, og hva er klokest å unngå? Er arbeidsplassen din egnet for hund i det hele tatt? - og hva kan i tilfelle gjøres for å forbedre og forberede arbeidsplassen med tanke på hunden din.

Det samme gjelder hvis hunden har voldt vesentlig skade på tamrein, husdyr, hunder eller hjortevilt, dersom ikke det skadete dyret urettmessig var kommet inn på eiendom som hundeholderen disponerer. Er arbeidsplassen din egnet for hund i det hele tatt? - og hva kan i tilfelle gjøres for å forbedre og forberede arbeidsplassen med tanke på hunden din. FAKTA Utgitt: 2018 Dyr på arbeidsplassen? (too old to reply) fVe 2005-03-15 07:57:36 UTC.

juni 2013 - 08:47. Å ha med seg hunden sin på kontoret er bannlyst i mange bedrifter.

RELATERTE BØKER