Lyden av en lerke

Lyden av en lerke - Erica James | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erica James
DIMENSJON
5,2 MB
FILNAVN
Lyden av en lerke.pdf
ISBN
4731088456516

BESKRIVELSE

Hva om en annen persons historie kan endre ditt eget liv? Lizzie lever det glade liv i London. Men en dag snur tilværelsen brått, og med kjærlighetssorg og uten jobb må hun flytte hjem til moren på de engelske landsbygda. Der tar hun motvillig en jobb på det lokale pleiehjemmet hvor hun dagdrømmer om livet som kunne vært. Helt til hun plutselig og bokstavelig talt snubler inn i livet til en fremmed. Det blir et uvanlig møte som gir ringvirkninger ingen av dem kunne ane ... I sin bestselgende og rørende roman skriver Erica James hjertevarmt og engasjerende om kjærlighet, livet og alle dets små mirakler.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... Oppdag norske fugler ved hjelp av lyder og bilder - helt gratis. Nettsiden fungerer også på din iPad og din mobiltelefon. Erica James, Lyden av en lerke Jeg leste Det lille pianohuset av Erica James og ønsket å lese også de to første Lyden av en lerke og Alt i et øyeblikk.

Erica James; Kjersti Velsand (Oversetter) Hva om en annen persons historie kan endre ditt eget liv? Lizzie lever det glade liv i London. Men en dag snur tilværelsen brått, og med kjærlighetssorg og uten jobb må hun flytte hjem til moren på de engelske landsbygda.

RELATERTE BØKER