Lovløst land

Lovløst land - Jean-Michel Charlier | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Michel Charlier
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Lovløst land.pdf
ISBN
9263966113502

BESKRIVELSE

De to første historiene i denne boka, "Med døden i hælene" og "Det store oppgjøret" går videre fra historiene i forrige bind og utgjør avslutningen på den første episoden i løytnant Blueberrys karriere i det amerikanske kavaleriet.Her opererer han for første gang også sør for Rio Grande og treffer personer fra borgerkrigen som skal komme til å spille en viktig rolle også i framtidige eventyr. Den tredje historien i dette bindet "Sheriffen" - er en enkeltstående episode, og her treffer vi Blueberry i rollen som sivil lovmann for første gang.

Sjåføren rygger motvillig ut av sin ulovlige parkeringsplass. Lovløst land - offisiell trailer THRILLER "NORDIC WESTERN" Storytelling Media. Loading ...

Kjøp boken Lovløst land av Jean-Michel Charlier (ISBN 9788242956958) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER