Istidens oppdager

Istidens oppdager - Geir Hestmark | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Hestmark
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Istidens oppdager.pdf
ISBN
4654546234059

BESKRIVELSE

Kåret blant Skandinavias ti beste sakprosabøker etter år 2000! Dette er historien om den største og mest overraskende vitenskapelige oppdagelse som noensinne er gjort med utgangspunkt i norsk natur: oppdagelsen av istidene. Jens Esmark er den store pioneren i utforskingen av Norges fjellverden. Istidens oppdager er den definitive fortellingen om hans liv, hans ekspedisjoner, tindebestigninger og brevandringer. Ikke minst handler boka om hans banebrytende, men hittil gåtefulle opp-dagelse av istidene, de mest dramatiske klimaforandringer vi kjenner til.Som Esmarks støttespillere eller motstandere får vi møte et rikt galleri av norske og utenlandske elever og kolleger. Med et vell av nyoppdagede kilder legges nye dimensjoner til forståelsen av Norges demringstid i årene rett før og etter 1814. Boka er obligatorisk lesning for alle fjellvandrere og naturinteresserte, og alle med interesse for norsk og europeisk kunnskaps- og kulturhistorie.

Jens Esmark er den store pioneren i utforskingen av Norges fjellverden. Kjøp Istidens oppdager fra Tanum Dette er historien om den største og mest overraskende vitenskapelige oppdagelse som noensinne er gjort med utgangspunkt i norsk natur: oppdagelsen av istidene. Jens Esmark er den store pioneren i utforskingen av Norges fjellverden. Istidens oppdager Jens Esmark, Pioneren i Norges fjellverden En biografi Geir Hestmark Kagge Forlag, 2017.

Geir Hestmark tok i 1979 magistergraden i filosofi 21 år gammel på en avhandling om tidlig gresk naturfilosofi og har et ... Boken Istidens oppdager (2017) kåret til en av skandinavias ti beste sakprosabøker siden år 2000 av skandinavisk jury; Samarbeid. Jeg samarbeider med flere universiteter i Europa, Nord- og Sør Amerika.

RELATERTE BØKER