Frelseren

Frelseren - Jo Nesbø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
12,86 MB
FILNAVN
Frelseren.pdf
ISBN
1198251875977

BESKRIVELSE

Under en førjulskonsert på Egertorget i Oslo blir en soldat i Frelsesarmeen drept. Dagbladet har fotografert en mulig gjerningsmann, men identifikasjonsekspert Beate Lønn forvirres av at ansiktet forandrer seg fra bilde til bilde. Førstebetjent Harry Hole settes på jakten etter mannen uten ansikt, og mens Oslos borgere ønsker hverandre fredelig jul, forvandles byens forfrosne gater gradvis til et krigslandskap. For dette er en jakt på liv og død. Mest død ... Jo Nesbø er en av verdens fremste kriminalforfattere. Hans bøker har blitt solgt i over 30 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Frelseren er Jo Nesbøs sjette roman om Harry Hole. Nominert til CWA International Dagger i 2009.

Bruk den gjerne, men som ... Frelseren T-skjorter fra Spreadshirt Unike motiver 30 dagers returrett Bestill Frelseren T-skjorter på nett nå! Se miniserien Jesus Frelseren som handler om påskens glade budskap. Episodebeskrivelse Jesus er den mest trofaste venn vi kan ha.

Olympias sønn begikk en krigshandling - en brusprengning, som førte til utallige menneskers død, mens ... Frelseren er velskrevet og spennende, og plottet er velkomponert og ikke så lett gjennomskuelig med en gang. Du blir sittende å lure helt til siste slutt, og det er overraskelser på overraskelser gjennom hele boken.

RELATERTE BØKER