Et lite liv

Et lite liv - Hanya Yanagihara | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanya Yanagihara
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Et lite liv.pdf
ISBN
9936927209690

BESKRIVELSE

Kritikerfavoritt endelig i pocket! Fortellingen om de fire vennene JB, Malcolm, Willem og Jude, og livet deres i New York - som spenner over flere tiår - veksler mellom lys og mørke. Gjennom årene settes vennskapet på prøve. Det som holder det sammen er alltid Jude - Jude St Francis, som forblir en gåte, selv for dem som står ham nærmest. Jude er framgangsrik advokat, med en traumatisk barndom som preger livet hans på en altoverskyggende måte. I kontrast til den mørke oppveksten står vennskapet til, framfor alt, skuespilleren Willem, og det er Willems trofasthet og kjærlighet som holder Jude i live når dagene blir ulevelige. Gjennom årene kommer Jude til å bli dratt mellom selvforakten, som styrer tilværelsen hans, og kjærligheten, som han ikke kan tillate seg.

Eg har fordjupa meg i denne tjukke boka, og eg har levd i denne verda. Det er ikkje ei glad historie, dette er ei stor oppleving. Hva er lite liv? Forskning har ikke fastslått hvor mange bevegelser som er normalt for et friskt barn.

Dikt om livet - 20 av 20. Selv om man ofte er sliten og lei, finnes det alltid en farbar vei, lytt til kroppen og hør hva den vil si, Lite liv i magen kan være tegn på at barnet ikke har det bra.

RELATERTE BØKER