Brødrene Karamasov 1. Bd. 18

Brødrene Karamasov 1. Bd. 18 - Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Brødrene Karamasov 1. Bd. 18.pdf
ISBN
8600868297136

BESKRIVELSE

Boken forteller om forholdet mellom den fordrukne gamle Fjodor Pavlovitsj og hans fire sønner. De har alle arvet farens trekk, men på forskjellig vis. Dmitrij er den lidenskapelige, Ivan den intellektuelle, Aljosja den religiøse og Smerdjakof den avstumpede.

Moren, Miene Schönberg, kom fra Tyskland, mens faren, Simon «Sam» Marx, kom fra Alsace i Frankrike. Han het opprinnelig Marrix, men endret etternavnet til Marx for å få det til å høres mer tysk ut i håp om at det vil bedre mulighetene til å få seg jobb. Brødrene Karamasov er teatersodd av beste merke.

18 er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij 08/27/2010.

RELATERTE BØKER