Arven etter Arn

Arven etter Arn - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Arven etter Arn.pdf
ISBN
6204696113582

BESKRIVELSE

Med jernvilje fostret Ingrid Ylva sine sønner i en nådeløs tid. At en av dem skulle seire i kampen om makten overrasket ingen. Birger Magnusson knuste all motstand med en hensynsløshet som til og med hans samtid fant skremmende. De lover han utstedte om fred i hjem og kirke og for kvinner ble førende i 600 år. Historien kjenner ham som Birger jarl, Stockholms grunnlegger og Sveriges skaper. Men sagaen om Birger er større enn som så. Han var en mann som ikke vek unna for moralske eller praktiske hindringer på veien til å bygge en ny nasjon. Det er også en fortelling om hvordan kjærligheten må gi tapt, og blir den høye prisen makten krever. Boka er en frittstående fortsettelse på trilogien om Arn Magnusson.

Birger Magnusson knuste all motstand med en hensynsløshet som til og med hans samtid fant skremmende. Kjøp Arven etter Arn fra Bokklubber Med jernvilje fostret Ingrid Ylva sine sønner i en nådeløs tid. At en av dem skulle seire i kampen om makten overrasket ingen.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Kjøp 'Arven etter Arn' av Jan Guillou fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER