Arven etter Arn

Arven etter Arn - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
7,20 MB
FILNAVN
Arven etter Arn.pdf
ISBN
3066738186963

BESKRIVELSE

Med jernvilje fostret Ingrid Ylva sine sønner i en nådeløs tid. At en av dem skulle seire i kampen om makten overrasket ingen. Birger Magnusson knuste all motstand med en hensynsløshet som til og med hans samtid fant skremmende. De lover han utstedte om fred i hjem og kirke og for kvinner ble førende i 600 år. Historien kjenner ham som Birger jarl, Stockholms grunnlegger og Sveriges skaper. Men sagaen om Birger er større enn som så. Han var en mann som ikke vek unna for moralske eller praktiske hindringer på veien til å bygge en ny nasjon. Det er også en fortelling om hvordan kjærligheten må gi tapt, og blir den høye prisen makten krever. Boka er en frittstående fortsettelse på trilogien om Arn Magnusson.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2002 Lengde: 11 t 14 min Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Nils Ole Oftebro. Hør ... Arven etter deg.

At en av dem skulle seire i kampen om makten overrasket ingen. Birger Magnusson knuste all motstand med en hensynsløshet som til og med hans samtid fant skremmende. Kjøp Arven etter Arn fra Bokklubber Med jernvilje fostret Ingrid Ylva sine sønner i en nådeløs tid.

RELATERTE BØKER