Arbeidsbok til Menneskekroppen

Arbeidsbok til Menneskekroppen - Øystein V. Sjaastad, Kari C. Toverud, Olav Sand, Jan G. Bjålie, Egil Haug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein V. Sjaastad, Kari C. Toverud, Olav Sand, Jan G. Bjålie, Egil Haug
DIMENSJON
10,93 MB
FILNAVN
Arbeidsbok til Menneskekroppen.pdf
ISBN
3294283890030

BESKRIVELSE

Arbeidsbok til Menneskekroppen, 3. utgave, er tilpasset tredje utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi og er primært beregnet på bachelorstudenter i sykepleie. Boken inneholder ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenter til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, hvordan kroppen er oppbygd, og hvordan organene fungerer. Det er fasit til alle oppgavene. På www.sykepleierstudenten.no får du gratis tilgang til den digitale arbeidsboken til Menneskekroppen. Her kan du sjekke hvor mye du husker av norske og latinske fagord og betegnelser.

utgave, er tilpasset tredje utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi ... Velkommen til Anatomi og Fysiologi! ... Som lærebok anbefaler vi «Menneskekroppen».

utgave, er tilpasset andre utgave av Menneskekroppen. Fysiologi og anatomi og er beregnet på studenter på høgskolenivå.

RELATERTE BØKER