Arbeidsbok til Menneskekroppen

Arbeidsbok til Menneskekroppen - Øystein V. Sjaastad, Kari C. Toverud, Olav Sand, Jan G. Bjålie, Egil Haug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein V. Sjaastad, Kari C. Toverud, Olav Sand, Jan G. Bjålie, Egil Haug
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Arbeidsbok til Menneskekroppen.pdf
ISBN
1519100826665

BESKRIVELSE

Arbeidsbok til Menneskekroppen, 3. utgave, er tilpasset tredje utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi og er primært beregnet på bachelorstudenter i sykepleie. Boken inneholder ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenter til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, hvordan kroppen er oppbygd, og hvordan organene fungerer. Det er fasit til alle oppgavene. På www.sykepleierstudenten.no får du gratis tilgang til den digitale arbeidsboken til Menneskekroppen. Her kan du sjekke hvor mye du husker av norske og latinske fagord og betegnelser.

Boken inneholder ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenter til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, hvordan kroppen er oppbygd, og hvordan organene ... Lese i boka Menneskekroppen i kapittel «Celler» om: «Hovedtrekk ved dyreceller» «Cellens oppbygning og funksjon» «Transport gjennom cellemembranen» Arbeide med alle oppgavene i kapittel «Celler» i Arbeidsbok Anatomi; Lese i boka Menneskekroppen hele kapittel «Fra celler til kropp » Kjøp Arbeidsbok til Menneskekroppen fra Bokklubber Arbeidsbok til Menneskekroppen, 3. utgave, er tilpasset tredje utgave av Menneskekroppen - fysiologi og anatomi og er primært beregnet på bachelorstudenter i sykepleie.

Boken inneholder ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenten til å få en bedre forståelse av fysiologiske prinsipper, og hvordan kroppen er oppbygd og hvordan organene fungerer. Boken inneholder ulike typer oppgaver og illustrasjoner som vil lette tilegnelsen av stoffet og hjelpe studenten til å få bedre forståelse av kroppens oppbygning, fysiologiske prinsipper og hvordan or Arbeidsbok til Menneskekroppen, 2. utgave, er tilpasset andre utgave av Menneskekroppen.

RELATERTE BØKER