På St. Jørgen

På St. Jørgen - Amalie Skram | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amalie Skram
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
På St. Jørgen.pdf
ISBN
2734097686701

BESKRIVELSE

Denne boken er den direkte fortsettelsen av den selvbiografiske romanen Professor Hieronimus. Hovedpersonen, malerinnen Else Kant, er definert som psykiatrisk pasient. Nå blir hun motvillig overført til sinnsykehuset St. Jørgen. Her kjemper hun tappert for sin egen selvfølelse - og overlevelse - i opposisjon til det autoritære systemet som gjennomsyrer anstalten. Kontakten med medpasientene gir Else styrke og varme, men boka etterlater først og fremst intense bilder av hvordan det er å føle seg innesperret og maktesløs.

Resorten byr på en meget velholdt 18 hulls parkbane, med masse vannhindre, en 2000 m² stor spa- og sportsklubb og 4 forskjellige restauranter. "Professor Hieronimus" og fortsettelsen "På St. Jørgen" er selvbiografiske romaner fra opphold på sinnssykehus.

Mån: 09.00 - 21.00 Tis-tors: 06.30 - 21.00 På St. Jørgen.

RELATERTE BØKER