Ikke bestått

Ikke bestått - Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Ikke bestått.pdf
ISBN
1526041234739

BESKRIVELSE

En realitykjendis blir funnet drept i en nedlagt skole, skutt i hodet med slaktepistol. Han sitter fastbundet til stolen i et klasserom, med ansiktet inn mot hjørnet og en skammekrokhatt på hodet. Et omfattende spørreskjema er festet på ryggen med stiftepistol. Prøven tester allmennkunnskap, og den drepte har tydeligvis ikke klart kravene. Det første offeret følges av flere, alle er mediekjendiser. "Ikke bestått" er femte bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Denne gang blir han og kollegaene fra Rikspolitikommisjonen stilt overfor en kompleks og avansert seriemorder som til slutt truer hele teamets eksistens.

Kandidaten viser liten evne til å bruke kunnskapen. Ikke bestått? Fagprøven har tre utfall: Bestått meget godt, bestått eller ikke bestått. Har du fått "ikke bestått" på fag- eller svenneprøven kan du klage på prøven.

Du må da opparbeide deg ett år mer arbeidspraksis etter endt læretid. Ikke bestått: Prestasjon som ikke tilfredsstiller de faglige minimumskravene. Kandidaten viser både manglende vurderingsevne og selvstendighet.

RELATERTE BØKER