Ikke bestått

Ikke bestått - Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Ikke bestått.pdf
ISBN
7563650382253

BESKRIVELSE

En realitykjendis blir funnet drept i en nedlagt skole, skutt i hodet med slaktepistol. Han sitter fastbundet til stolen i et klasserom, med ansiktet inn mot hjørnet og en skammekrokhatt på hodet. Et omfattende spørreskjema er festet på ryggen med stiftepistol. Prøven tester allmennkunnskap, og den drepte har tydeligvis ikke klart kravene. Det første offeret følges av flere, alle er mediekjendiser. "Ikke bestått" er femte bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Denne gang blir han og kollegaene fra Rikspolitikommisjonen stilt overfor en kompleks og avansert seriemorder som til slutt truer hele teamets eksistens.

Slikt er vanskelig å måle. Ved karakter «ikke bestått» har du rett til å melde deg opp til en ny prøve. Dette skal gjøres innen seks måneder.

Pass derfor på at du får tatt eksamen på nytt, slik at du består og får generell studiekompetanse. mellom bestått og ikke bestått kan settes høyere enn grensen mellom E og F der en kun benytter uttrykkene bestått/ikke bestått og ikke den graderte skalaen.» Dette brevet er imidlertid skrevet før kvalifikasjonsrammeverket ble fastsatt, og arbeidsgruppen legger til grunn at bestemmelsene i kvalifikasjonsrammeverket går foran brevet av 2004. Da kan en eksamensevaluering utover karakteren «Bestått» være viktig. Det har vært vanskelig å dokumentere at problembasert læring og bestått/ikke-bestått-eksamen har ført til bedre samarbeidsevner og en annen og bedre legeatferd, slik man så for seg.

RELATERTE BØKER