Hvis helvete var av is

Hvis helvete var av is - Bernard Minier | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Minier
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Hvis helvete var av is.pdf
ISBN
6914835607933

BESKRIVELSE

Det første offeret er en hest: den hodeløse kroppen er vrengt ut og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde. Samme dag begynner en ung psykolog sin jobb på en psykiatrisk sikringsanstalt for ekstra farlige kriminelle.Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Når DNA-spor på kadaveret viser seg å tilhøre en av de aller farligste pasientene på anstalten, og det få dager senere dukker opp et menneskelik, er mareritteti gang, og vi blir vitne til en grusom historie om galskap og hevn ¿ langt inne i Pyreneene. Atmosfæren er tyngende, intrigen spent til det ytterste.Dette er første bok om Martin Servaz.

Hodet er borte, ryggen flådd, og skinnet er spredd ut ... "Hvis helvete var av is" er en briljant og atmosfærisk roman med en original setting, interessante karakterer og et spennende handlingsforløp. Det første offeret er en hest: den hodeløse kroppen er vrengt ut og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde. «Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler.

Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hvis helvete var av is. Bernard Minier; Christina Revold (Oversetter) .

RELATERTE BØKER