Hvis helvete var av is

Hvis helvete var av is - Bernard Minier | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Minier
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Hvis helvete var av is.pdf
ISBN
7144613283631

BESKRIVELSE

Det første offeret er en hest: den hodeløse kroppen er vrengt ut og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde. Samme dag begynner en ung psykolog sin jobb på en psykiatrisk sikringsanstalt for ekstra farlige kriminelle.Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Når DNA-spor på kadaveret viser seg å tilhøre en av de aller farligste pasientene på anstalten, og det få dager senere dukker opp et menneskelik, er mareritteti gang, og vi blir vitne til en grusom historie om galskap og hevn ¿ langt inne i Pyreneene. Atmosfæren er tyngende, intrigen spent til det ytterste.Dette er første bok om Martin Servaz.

Bernard Minier; Yngve Berven (Oppleser) ; Christina Revold (Oversetter) . Serie: Martin Servaz 1 Anmeldelser Til tider er boken så spennende at man vegrer seg for å bla om i frykt for hva som kommer til å skje på neste side. Kjøp 'Hvis helvete var av is' av Bernard Minier fra Norges raskeste nettbokhandel.

Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. «Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene.

RELATERTE BØKER