Dinosaurer

Dinosaurer - Angela Weinhold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angela Weinhold
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Dinosaurer.pdf
ISBN
2983484860660

BESKRIVELSE

Lær om verden mens du leker! Smarte små Hva? Hvorfor? Hvordan? Barn har tusen spørsmål. Hva spiste dinosaurene? Hvor stort er et dinosauregg? Fantes det dinosaurer i havet? Smarte, små oppdagere fortjener smarte svar! Smarte små-serien er faktabøker som tar barnas spørsmål og virkelighet på alvor. I denne kvalitetsserien blandes læring med lek. Morsomme oppgaver og klaffer gjør det ekstra spennende å utforske boken. Inneholder fargerike illustrasjoner. Passer for barn fra 2 til 6 år.

De mange oppdagelsene på slutten av 1800-tallet gjorde det klart at dinosaurene kom i mange former, som enorme firbeinte langhalser, pansrede og kompakte planteetere og rovdyr som gikk på bakbeina. Lenke til en liten fin tegnefilm om dinosaurer. Amerikansk animasjon om dinosaurer.

En tredje type er sporfossiler, for eksempel fossiliserte fotspor eller avføring. Ofte regner man at noe er et fossil dersom det er over 10 000 år gammelt. Dinosaurer.

RELATERTE BØKER