Den digitale festning

Den digitale festning - Dan Brown | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Brown
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Den digitale festning.pdf
ISBN
9292966181564

BESKRIVELSE

Når NSAs uovervinnelige supercomputer stilles overfor en mystisk kode den ikke klarer å knekke, blir sjefskryptograf Susan Fletcher tilkalt. Det hun avdekker sender sjokkbølger gjennom maktens korridorer. NSA, en av USAs mektigste og hemmeligste organisasjoner, blir holdt som gissel med en kode som er så genial at den vil lamme landets samlede etterretning. Susan fanges i et desperat kappløp på liv og død. Hun opplever svik på alle kanter, og må ikke bare kjempe for sitt land, men også for mannen hun elsker.

Handling. Susan Fletcher, en brilliant kryptolog og leder for National Security Agencys (NSA) kryptologiske avdeling, blir tilkalt av NSAs visedirektør, Trevor Strathmore, på grunn av ... I Den digitale festning følger vi et hypersmart forskerpar på gåtejakt både i trange, spanske smug og dypt inne i en digital labyrint av koder og hemmelige institusjoner.

Dan Brown. NSA, en av USAs mektigste og hemmeligste etterretningsorganisasjoner, blir holdt som gissel - ikke med våpen, men med en kode så genial at deres antatt uslåelige datamaskin ikke klarer å knekke den.

RELATERTE BØKER