Asterix på skattejakt

Asterix på skattejakt - René Goscinny | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
René Goscinny
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Asterix på skattejakt.pdf
ISBN
3090993791132

BESKRIVELSE

En gallerhøvding kommer til Asterix' landsby for å be om hjelp til å skjule en gryte full av penger for romerne. Men denne sleipe slimålen av en høvding har bakenforliggende motiver: Han akter å snyte både romeren og sine galliske venner. Gryta forsvinner på Asterix' vakt, og dermed må han og Obelix ut på grytejakt for å gjenopprette Asterix' gode navn og rykte.

Det er dessverre ingen beskrivelse tilgjengelig for dette produktet Skriv ut forhåndsvisning ... Bak den underlige tittelen Italia rundt på tvers skjuler seg det 37. Asterix-albumet, og det tredje skapt av duoen Jean-Yves Ferri (manus) og Didier Conrad (tegninger).

13 - Asterix på skattejakt (1986) Vis større. Asterix: Nr.

RELATERTE BØKER