Symptomet som ressurs

Symptomet som ressurs - Eva Dalsgaard Axelsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Dalsgaard Axelsen
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Symptomet som ressurs.pdf
ISBN
5436893904361

BESKRIVELSE

Boken fremstiller en terapimodell hvor psykiske problemer sees som en kilde til utvikling og endres gjennom å bli anvendt i det terapeutiske arbeidet. Boken beskriver terapimodellen, forståelsen, teoriene, de teoretiske metodene og hvordan disse gjenspeiles i terapeutiske vurderinger og intervensjoner. Boken er tenkt som en lærebok i psykoterapi. Har litteraturliste. Målgruppe: psykologer, psykologistudenter, psykiatere og leger i psykiatriutdanningen, samt andre interesserte.

Jevnt verkende smerter i store ledd som skuldre, knær og hofter kan forekomme på grunn av stive muskler, og fordi pasientene beveger seg lite. Skjelvinger gjør at musklene jobber mye, noe som vil kunne gi muskelsmerter.

Arbeidet med den voksne pasientens familie gir mulighet for å sette symptomene i en interpersonlig kontekst, å fremme familiens egen kompetanse, å øke forståelsen mellom familiemedlemmene, og å dele ansvaret for en bedringsprosess. "Symptomet som ressurs - psykiske problemer og psykoterapi" av Eva Dalsgaard Axelsen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Som et sentralt fundament i terapeutisk tilnærming er symptomet som ressurs.

RELATERTE BØKER