Ryders hær ; Longhorn-enkene

Ryders hær ; Longhorn-enkene - Cole Weston | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cole Weston
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Ryders hær ; Longhorn-enkene.pdf
ISBN
8387835156619

BESKRIVELSE

Ryders hær Ryder tror alt håp er ute da han blir tatt til fange av en bande bevæpnede menn i Mexico. Men da de fredløse får vite at han har tjenestegjort i hæren til de konfødererte, sparer de livet hans - på én betingelse: Han må trene dem opp til å bli soldater. De er nemlig revolusjonære og planlegger å styrte den meksikanske regjeringen. Longhorn-enkene Da Ryder nærmet seg det folketomme våningshuset, var han ikke ute etter annet enn en frisk hest og husly for natten. I stedet ble han møtt av geværsalver - og tre desperate kvinner som kjempet for retten til det som var deres.

Loading... Unsubscribe from leadryder? Follow the action at the 2020 Ryder Cup at Whistling Straits, Kohler, Wisconsin, Sept.

Nick Jr. Description "Ryder is the leader, rescuer, and teacher of the pups.

RELATERTE BØKER