Operasjon Gamma

Operasjon Gamma - Ståle Økland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ståle Økland
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Operasjon Gamma.pdf
ISBN
4290405043546

BESKRIVELSE

I 2017 beordrer politimesteren i Oslo en operasjon for å knuse et brutal kriminelt miljø som bevæpner seg, selger narkotika, kidnapper folk og tjener penger på illegal gambling. Gjengen bak kriminaliteten har forbindelser til mafiaen på Balkan. Den innerste kjernen står med mer enn 200 uoppgjorte saker. Politiet foretar massive arrestasjoner, beslaglegger penger, narkotika og våpen, men strever med å få tak i bakmennene. Så blir en ung mann skutt på Holmlia. Hvordan kan et slikt miljø vokse frem i fredelige Norge? Forfatteren fulgte politiets Operasjon Gamma som flue på veggen i et år. Han trenger bak politiets avmålte kommentarer og møter de kriminelle ansikt til ansikt. Det ble en reise dypt ned i Oslos kriminelle underverden der penger, makt og hevn utgjør hverdagen.

For de aller fleste er behandlingen operasjon. Operasjon Gamma. Hjem » Bøker » Mammut 2020 » Operasjon Gamma.

Gjengen bak kriminaliteten har forbindelser til mafiaen på Balkan. Aftenposten har tidligere skrevet at saken dukket opp i kjølvannet av Oslo-politiets Operasjon Gamma, som våren 2017 rettet seg inn mot miljøet rundt gjengen Young Bloods, og den økende ... Kjøp Operasjon Gamma fra Bokklubber I 2017 beordrer politimesteren i Oslo en operasjon for å knuse et brutal kriminelt miljø som bevæpner seg, selger narkotika, kidnapper folk og tjener penger på illegal gambling. Gjengen bak kriminaliteten har forbindelser til mafiaen på Balkan. Listen to this episode from Frokost for hjernen on Spotify.

RELATERTE BØKER