God morgen og god natt; dikt

God morgen og god natt; dikt - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
God morgen og god natt; dikt.pdf
ISBN
7583128245762

BESKRIVELSE

"kjære Gudkjære dujeg ber om tilgivelsedet er det alle sieroveraltom å bebe om tilgivelsevi er en håpløs gjengsom ikke klarer å oppføre ossmen Gud kan tilgiog hvordan ber jeg om detog hvordan gjør du dethva er det du gir til megog oss""God morgen og god natt" handler om å sove som et barn, å sove sammen, å sove alene, å drømme og prate om hverandre, å ringe noen seint, å snakke med noen tidlig, å våkne og se at det har vært tyver i huset. Hvordan ser menneskers handlinger og tanker ut i rommet mellom dag og natt, når de legger seg ned og idet de nettopp har kommet ut av drømmen? Nils-Øivind Haagensens nye diktsamling er en tidebok over menneskelivet i et døgn, et øyeblikk, en årstid, et kjærlighetsforhold. Den lange aftenbønnen "kjære gud" midt i diktsamlingen er et åpent punkt der ønsker, uro, henvendelse og håp samles.NOMINERT TIL NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS 2013

Artig å legge teppe over barnet. 5 av 5. Fra Norske Dikt.

"Oppe, oppe!" fugl i lund, "oppe, oppe!" barne-mund, oppe ... Vår pris 119,-. "kjære Gud kjære du jeg ber om tilgivelse det er det alle sier overalt om å be be om tilgivelse vi er en håpløs gjeng som ikke klarer å oppføre oss men.. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om natt og mer enn 1200 andre emner. Nils-Øivind Haagensen, forfatter og journalist, nominert til Nordisk råds litteraturpris 2013 for diktsamlingen "God morgen og god natt". God natt Må si deg noe, synes det er ganske viktig, du har sikert hørt det før, men jeg må fortelle det igjen føler jeg, før det er forsent.

RELATERTE BØKER