Firmaets mann

Firmaets mann - John Grisham | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Grisham
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Firmaets mann.pdf
ISBN
4378238501419

BESKRIVELSE

Nyutdannede Mitch McDeere får drømmejobben i et advokatfirma. Men så omkommer to av firmaets partnere i en mistenkelig ulykke. Og da Mitch blir kontaktet av en FBI-agent er det ikke lenger tvil om at noe er galt. Målet om å gjøre karriere blir fort overskygget av målet om å overleve. Romanen er filmatisert.

Sammenlign tilbud på Firmaets mann i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Firmaets mann. Sympatisk om moral og korrupsjon.

Vi er ikke anti-Reksten, men håper å skape debatt rundt problematikken. På den ene siden var han en filantrop og velgjører, som var elsket av sjøfolk. Kjøp Firmaets mann fra Bokklubber Vi møter Mitch, en ung og sympatisk advokat i et advokatfirma som spesialiserer seg på skattesaker.

RELATERTE BØKER